Elva Hansen

Havet, stranden og naturen er min inspirationskilde, men også hvad der sker i samfundet - som f.eks. ulvens indtog, flygtninge- og klimakrisen. Det kommer til udtryk både i mine figurative malerier med akryl på lærred, min grafik og de bronzeskulpturer jeg laver. Jeg udtrykker ikke kun det jeg ser, men forsøger at vise noget både eksistentielt og uvirkeligt - sjælen bag. Målet for mine portrætter er ikke blot at få det til at ligne, men også at udtrykke glæde, frihed, lykke, ensomhed m.v.

Jeg har uddannet mig på Haderslev Kunstskole, Sønderjyllands Kunstskole og Århus Kunstakademi siden 2010 hvor jeg begyndte at male, fordi jeg ikke længere kunne lade være.

Jeg har bl.a. udstillet på Aabenraa Sygehus, Banegården Aabenraa, Kunstpunkt i Augustenborg, Galleri 46 i Holsted, i kunstnerhuset i Silkeborg, Musik og kulturhuset i Vojens, og på Aarhus kunstakademi, samt ved en lang række udstillinger i Sønderjylland og Nordtyskland, sammen med malersammenslutningen SMS af 1935, som jeg i øjeblikket er formand for.

Birkevej 13 

6100 Haderslev
elvah@webspeed.dk