Ene Langmack 

Jeg har gennem flere år beskæftiget mig med billedmageri og er fascineret deraf. At være skabene, intuitiv, fordybet og eksperimenterende er for mig lig med balance og livsglæde. Jeg arbejder med forskellige udtryksformer: akrylmaleri, tegninger, collage samt grafik.

Jeg tager udgangspunkt i menneskelige relationer i min figurative udtryksform. Jeg vil tage jer med på en rejse ind i det jeg finder spændende når jeg iagttager de udtryk og stemninger hvorved vi kommunikerer. Disse indtryk gør, at det jeg udtrykker, bliver en tanke af min virkelighed.

Inspirationen henter jeg fra mine erindringer, familiebilleder, samt aviser og ugeblade.

Lapmejsevej 12 

6500 Vojens.
Tlf.: 50 96 73 80. 
Mail: enelangmack27@gmail.com.  
www.artene.dk.

Atelier: Lapmejsevej 12 samt Kunstværket i Augustenborg.

CV: Kunstpædagog. Årskurser på Sønderborg kunstskole. Udstillinger i ind/udland. Medlem af 2 kunstnergrupper.