Hella Carstens

Velkommen til "Galerie Hella"

Maleriet gir mit liv en stor glæde i hverdagen og Galerie Hella er blevet mit hjertebarn, hvor jeg viser mine malerier frem i privaten under denne Åbne Døre 6100.
Malerierne i mixed media udfolder sig lag på lag i en blanding af collage, tryk, streg og akryl og i stærke farver. Jeg overgiver mig til det, der måtte vise sig. I denne meditative overgivelse med lærredet og processen, opstår historierne og figurerne tilfældigt. De udvikler og former sig intuitivt under hele maleprocessen og gir beskueren mulighed for at få øje på sine egne fortællinger.

Jeg har deltaget i forskellige uddannelsesforløb på Haderslev- og Sønderborg kunstskoler, Baukje Zijlstras billed- og gestalt uddannelse "Andromeda" - samt flere års efteruddannelse samme sted. Jeg deltager løbende i udviklende maleevents med andre kunstnere.
Udstillinger: i kunstforeninger, private og kommunale virksomheder, censurerede udstillinger, Galleri Knud Grothe, Pop Up Art Haderslev og kunstmesser.

Atelier: Galerie Hella

Stursbølvej 6
6560 Sommersted
www.galeriehella.dk