Annemette Hoier

Jeg hedder Annemette Hoier Nielsen og er kvinden bag Hoier Art, med atelier i Sommersted, nær Kolding. Min stil og mit formsprog er udfordrende og eksperimenterende, men altid med den unikke fortælling i centrum. Med kraftfulde penselstrøg og en bred farvepalet tager jeg iagttageren medfra tankens abstraktion til den materielle virkelighed og retur.
Et maleri er en rejse. For iagttageren er det en rejse ind i tankernes og følelsernes land - der hvor det abstrakte resonerer med den indre virkelighed og følelsesmæssige erindring. For mig som billedkunstner kan processen bedst beskrives som en sejltur mod ukendt land, hvor hvert et penselstrøg på lærredet er som en lille uudforsket ø i fantasiens uendelige ocean.
Ofte bliver jeg inspireret af mennesker og hændelser som jeg undrer mig over.
Uddannet på Designskolen i Kolding, har skrevet 2 teknik bøger
Afholder kurser i eksperimenterede maleri
Medlem af DBF

Damager 25 

6560 Sommersted 
https://hoierart-univers.dk/