Inge Willemse Larsen

Jeg er billedmager og finder en stor glæde i at male mennesker og den verden de er i lige her og nu. Jeg maler, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg har tegnet, malet og været kreativ hele mit liv. Jeg har deltaget i mange kurser på Haderslev kunstskole. Jeg kan blive totalt optaget af farver og kompositioner og er meget glad for at male portrætter og personer. Hvis jeg maler naturen er det tit med en lille tvist, som nogle sandaler eller en lille lastbil, som spor efter mennesker, som man kan digte en lille fortælling om. Jeg har været optaget på flere censurerede udstillinger.

Jeg har også den glæde at være med i kunstbogen "101 Kunstnere" 2016 ved Tom Jørgensen

Mange malerhilsner Inge Larsen

Galleriet:

Ved Færgegården 2A Årøsund
6100 Haderslev

https://www.facebook.com/kunstbyinge.dk