Marie Gregersen

Jeg er autodidakt kunstfotograf. 

Jeg har bla. udstillet på Told og Skat i Haderslev, i Pop-op Galleri Jomfrustien, og på SG25 i Haderslev samt i Sønderborg. 

Jeg er et legende og nysgerrig menneske, der fanger det smukke, skæve, poetiske, grove og grimme i såvel de store horisonter som de hårfine detaljer. 

Mit motto ift udstyr er "keep it simpel" for det særlige øjeblik kan være væk i et split sekund. 

For mig betyder det allermest at gribe nuet og indfange dét der omgiver os, med humor, frækhed, kærlighed og bevidsthed uanset om det er natur i alskens afskygninger, mennesket eller en skråtbunke. Jeg finder det interessant i perioder at være total selektiv og gå efter byttet som et rovdyr.

Navn: Marie Gregersen
Kunstart: Foto
Kunstnernavn: Mio/Marie Gregersen
Adresse/Udstilling : Færgevej 33, Årøsund
Postnummer: 6100
Telefon: 28574809
Facebook: www.facebook.dk/Marie Gregersen
Instagram: Klinik Hawaii Massage / miofoto